کد بین المللی DOR مقالات دوره 6 شماره 3
Row
|
Article Title
|
File Address
|
DOR
|
1
|
کنترل تلفیقی پوسیدگی خاکستری پیاز در شرایط آزمایشگاه و انبار
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.1.9
|
2
|
شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی¬اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس مرزنجوش بر برخی از سویه¬های قارچی عامل پوسیدگی میوه¬ توت فرنگی
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.2.0
|
3
|
سرومولکولار تايپینگ لیستريا مونوسیتوژنز هاي جدا شده از ناگتهاي مرغ خام و يخ زده
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.3.1
|
4
|
تولید اتانول زیستی توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه از نشاسته با استفاده از روش سطح پاسخ(RSM)
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.4.2
|
5
|
بررسی ویژگی¬های ضداکسایشی و ضدباکتریایی عصاره¬های اتانلی و استنی چوب درختچه زالزالک(Crataegus monogyna)
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.5.3
|
6
|
تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه سبوس جو دوسر با استفاده از باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
|
address
|
20.1001.1.24763403.1399.6.3.6.
|