English
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
کد بین المللی DOR مقالات

کد بین المللی DOR مقالات دوره 6 شماره 3

 

Row

Article Title

File Address

DOR

1

کنترل تلفیقی پوسیدگی خاکستری پیاز در شرایط آزمایشگاه و انبار

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.1.9

2

شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتی¬اکسیدانی و اثر ضدقارچی اسانس مرزنجوش بر برخی از سویه¬های قارچی عامل پوسیدگی میوه¬ توت فرنگی

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.2.0

3

سرومولکولار تايپینگ لیستريا‌ مونوسیتوژنز هاي جدا شده از ناگت‌هاي مرغ خام و يخ زده

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.3.1

4

تولید اتانول زیستی توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه از نشاسته با استفاده از روش سطح پاسخ(RSM)

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.4.2

5

بررسی ویژگی¬های ضداکسایشی و ضدباکتریایی عصاره¬های اتانلی و استنی چوب درختچه زالزالک(Crataegus monogyna)

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.5.3

6

تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه سبوس جو دوسر با استفاده از باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس

address

20.1001.1.24763403.1399.6.3.6.

 

دسترسی سریع

کلیه حقوق این وب سایت برای فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی محفوظ می باشد .