English
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
شناسنامه نشریه

نام نشریه: میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

نام انگلیسی:Applied Microbiology in Food Industry

اهداف و حوزه موضوعی: 

 هدف از تاسیس این نشریه ارتقا دانش، ایجاد ارتباط موثر در طیف گسترده پژوهشگران و متخصصین و دانشجویان در حوزه موضوعی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی  و آشنایی محققین با روند توسعه این علم در کشور و در نهایت همسو سازی تحقیقات است. با توجه به رویکرد کاربردی علم زیست شناسی و میکروبیولوژی در این مجله انتظار می رود همگرایی تحقیقات منجر به تولید ملی و صنعتی در حوزه باشد. 

صاحب امتیاز: انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند 

تناوب انتشار: فصلنامه

قالب انتشار: الکترونیک

دستور العمل نگارش

اصول اخلاق نشر و حقوق مادی و معنوی نویسندگان

فهرست پایگاه های نمایه شده: ISC،SID، Magiran

نرخ پذیرش مقالات : 80%

سردبیر، مدیر مسئول و گروه دبیران

فرآیند داوری: 

کلیه مقالات ارسالی از طریق وب سایت نشریه پذیرفته شده و پس از طرح در هیئت تحریریه ظرف مدت یک هفته پذیرش اولیه و یا عدم پذیرش به اطلاع نویسندگان خواهد رسید. پس از آن مقالات پذیرفته شده در گروه دبیران تعیین داور شده و بر حسب موضوع برای 2-3 داور از طریق سایت نشریه ارسال میگردد. ظرف مدت 2-4 هفته نتایج داوری مبنی بر عدم پذیرش نهایی، پذیرش نهایی مقاله و یا نیاز به بازبینی از طریق سایت و پست الکترونیک به نویسندگان اعلام می گردد. پس از پذیرش نهایی و واریز وجه مربوطه گواهی پذیرش مقالات صادر خواهد شد. 

اطلاعات تماس نشریه: 66929789

نشانی پستی: تهران، میدان توحید، خ میرخانی (نصرت شرقی)، پلاک 214 طبقه دوم

پست الکترونیک:

anjoman.probiotic@gmail.com

amfi.journal@gmail.com

 

شماره های منتشر شده
دسترسی سریع

کلیه حقوق این وب سایت برای فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی محفوظ می باشد .